Üniversite Öğrencileri Helal Gıda İle İlgili Bilgilendirildi

İstanbul Bahçelievler İlçe Müftülüğü, “Gençliğe Değer” projesi kapsamında üniversite öğrencileri helal gıda hakkında bilgilendirdi.

Üniversite Öğrencileri Helal Gıda İle İlgili Bilgilendirildi
Yayınlama: 13.12.2022
19
A+
A-

Bahçelievler İlçe Müftülüğü, “Gençliğe Değer” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik “Helal Gıda” konulu söyleşi düzenledi.

Şirinevler Mehmet Akif Kur’an Kursu’nda İstanbul İl Müftü Yardımcısı ve İstanbul İl Gençlik Koordinatörü Zekeriya Bülbül, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve İlçe Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Sema Ezber’in katıldığı programında öğrencilere sunum yapıldı.

Açılış konuşmaları sonrası Yüksek Gıda Mühendisi Selvanur Kara tarafından gıdalarda kullanılan katkı maddelerinin helallik boyutunun işlendiği “Helal Gıda” konulu sunum yapıldı.

Programın sonunda Şirinevler Mehmet Akif Kur’an Kursu Öğreticileri Refiye Dikici ve Nevin Çıkrıkçı  katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek,  Başkanlık yayınlarından “Geçerken Dergisi” hediye etti.

 

Kaynak: Diyanet Haber

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.