Şehit Ahmet Topçu’nun Adı Anaokulunda Yaşayacak..

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara’da Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu’nun adının verildiği anaokulunun açılış törenine katıldı.

Şehit Ahmet Topçu’nun Adı Anaokulunda Yaşayacak..
Yayınlama: 29.11.2019
507
A+
A-

Türk Kızılay’ının Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın himayelerinde,”81 İlde 81 Anaokulu” projesi kapsamında Ankara’da yapımı tamamlanan anaokuluna, Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu’nun adı verildi.

Anaokulunun açılışına, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, (TBMM) eski Başkanı Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, Ankara Valisi Vasip Şahin, Şehit Ahmet Topçu’nun babası Fevzi, annesi Müslüme Topçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Mamak ilçesinde yapımı tamamlanan anaokulunun açılışında konuşan Binali Yıldırım, proje kapsamında 30’dan fazla anaokulunun tamamlandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Şehit Ahmet Topçu’nun doğum günü ile isminin verildiği anaokulun açılışının aynı güne denk gelmesinin güzel bir tesadüf olduğunu ifade eden Binali Yıldırım, doğum gününde şehidin adını yaşatacak anaokulun açılışını annesi, babası ve hemşehrileriyle birlikte gerçekleştireceklerini kaydetti.

Programda Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, açılış öncesi dua etti. Duanın ardından Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, anaokulunu gezerek, çocuklara oyuncak dağıttı, okul bahçesinde fidan dikti.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi