Sakarya’da Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı Çocuk Evi ve Çocuk Evleri Sitelerinde kurum bakımı altındaki çocuklara yönelik, milli ve manevi değerler hususunda bilinç düzeylerini yükseltmek amacıyla “ Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması” düzenlendi.

Sakarya’da Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması Yapıldı
Yayınlama: 17.12.2019
929
A+
A-

Yarışma, Sakarya’da 14 Aralık Cumartesi günü Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş, İl Müftü Yardımcıları Dr. Ravza Cihan ve Faruk Güneş ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Betül Vural’ın katılımlarıyla, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Ayrıca değerler eğitimi yarışmasında Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Fehmi Erhan, Uz. Vaiz Kudret Çimen, Vaizler; Hatice Kurt, Esra Kalpakçı ve Kevser Akyıldız, Eğitim Uzmanı Muhittin Aysan ve V.H.K.İ Mustafa Sarı gözetmen ve komisyon üyeliği görevlerini üstlendiler.

Kızlardan ve Erkeklerden il birincisi seçilen birer kişinin umre ile ödüllendirileceği yarışmanın sonuçları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi