İzmir Müftülüğü ADRB 2019 Yılı Çalışma Hedeflerini Belirleme Toplantısı Yaptı!

İzmir İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın katılımı ile 2019 yılı çalışma hedeflerini belirleme toplantısı yapıldı… Detaylar haberde…

İzmir Müftülüğü ADRB 2019 Yılı Çalışma Hedeflerini Belirleme Toplantısı Yaptı!
Yayınlama: 14.02.2019
637
A+
A-

 İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan’ın katılımıyla İl ve İlçe ADRB üye, Koordinatör ve Vaizleri ile 2018 yılı değerlendirme, 2019 yılı çalışma hedeflerini belirleme toplantısı yapıldı.

İzmir İl Müftülüğü Konferans Salonunda 06.02.2019 tarihinde düzenlenen toplantının ilk oturumunda ADRB üye, koordinatör ve vaizlerine seslenen İl Müftümüz Balkan, ilimizde 2003 yılından bu yana Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının, halkımıza ailevi ve dini danışmanlık konularında hizmet verdiğini ve bu bürolarda görevli üye ve koordinatörlerin, Başkanlığımızın hedefleri doğrultusunda toplumun temel yapı taşı olan aileye yaşadıkları sorunlarda çözüm önerileri sunduğunu, ailenin birliğini ve devamlılığının sağlaması konularına değindi. Ayrıca, 2019 yılında da ADRB Bürolarının kadınlara, çocuklara, engellilere, bağımlılara vb. çeşitli gruplara yönelik hizmetlerinin devam etmesini ve her türlü desteğe İl Müftülüğü olarak hazır olunduğunu söyledi.

İkinci oturumda ise İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Psikolog Güliz Karataş, “Görüşme Teknikleri” içerikli seminer verdi. Toplantı dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi