İstanbul Müftülüğü, Ek Hizmet Binasının Temeli Dualarla Atıldı.

İstanbul Müftülüğü bahçesinde yapılacak olan yeni ek hizmet binasının temeli dualarla atıldı. Detaylar haberde…

İstanbul Müftülüğü, Ek Hizmet Binasının Temeli Dualarla Atıldı.
Yayınlama: 10.04.2019
412
A+
A-

Törene İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Remzi Bircan, İstanbul Müftü Yardımcıları ve personel katıldı. Program İstanbul Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda yaptığı konuşmada İstanbul Müftülüğü binasının tarihi hakkında bilgi veren Yılmaz, “Bu mekan asırlar boyu din hizmetine, Meşihat’a hizmet etmiştir. Daha önce Müftülüğümüz bahçesinde Hac ve Umre Hizmetleri birimi olarak kullanılan bu binanın geçmişteki fotoğrafları bulundu ve yeniden asli hüviyetine uygun şekilde yapılması için gerekli izinler alınarak temel atma aşamasına geldik. Bir yıldan az bir sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bu binanın yapılması ile birlikte bu mekandaki kullanım alanımız daha genişlemesiyle kendimize ait bir makar-ı ikametimiz olacak. Tabhane ek binamızdaki birimlerimizi buraya taşımayı istiyoruz. O bakımdan hızlı şekilde bitmesini arzu ediyoruz. Bugün hep birlikte dua ve niyazlarla bu binanın temelini atmış olacağız. Cenab-ı Hak inşallah tamamına erdirsin.”  dedi.

Yılmaz’ın yaptığı dua sonrası kurban kesildi ve temel atma töreni gerçekleştirildi. Program yemek ikramıyla son buldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi