Hatay Müftülüğü İlçe Müftüler Toplantısı İskenderun’da Gerçekleşti!

2019 Yılı Şubat ayı İlçe Müftüler toplantısı İskenderun İlçesinde yapıldı. Detaylar Haberde…

Hatay Müftülüğü İlçe Müftüler Toplantısı İskenderun’da Gerçekleşti!
Yayınlama: 15.02.2019
427
A+
A-

2019 Yılı Şubat ayı İlçe Müftüler toplantısı İskenderun İlçesinde, İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilde farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere tüm ilçe müftüleri katıldı.

İl Müftüsü açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini, Sabah Namazı Buluşma Programlarına devam edilmesi, Diyanet İşleri Başkanlığının 4/B Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım Alımı,Elektronik Belge Yönetim sistemi geçiş hazırlığı,  Umre kayıtlarının, Kudüs bağlantılı umre turlarının ve Ramazan ayı umre turlarının kayıtlarının devam ettiğinin duyurulması ile diğer konular oluşturdu.

Öğle namazından önce başta İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU olmak üzere, tüm İlçe Müftüleri İskenderun ilçe merkezindeki camilerde vaaz ve irşat görevinde bulundular. İl Müftüsü, 4 Ocak 2019 tarihinde ibadete açılan Nihal Atakaş Cami’nde cemaate vaaz etti ve öğle namazını kıldırdı.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi