Giresun Müftülüğü, 7’den 70’e Camilere Akın Edildi!

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili dolayısıyla Giresun’daki camiler dolup taştı. Kırılan kalpleri onarma, dargınlıklara son vermeye vesile olan kandil gecesinde biraraya gelen müminler ellerini af ve mağfiret için semaya açtı.

Giresun Müftülüğü, 7’den 70’e Camilere Akın Edildi!
Yayınlama: 22.04.2019
380
A+
A-

Giresun’da Berat Kandili dolayısıyla camilerde gerçekleştirilen programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Lütuf ve arınma gecesinde vatandaşlar ebedi kurtuluş için Allah’ü Teala’ya dua etti.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerince Seyyid Mevlana Sadrettin Efendi Camii’nde, İl Müftülüğünce Çıtlakkale Seyyid Mehmet Paşa Camii’nde gerçekleştirilen programlara katıldı.

İl Müftüsü Muhittin Oral, Berat Gecesi’nin af ve mağfiret vesilesi olduğunu hatırlatarak,“Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapısına varalım. Bu gece vicdanlarımızı muhasebeye çekelim ve yaptığımız hatalardan uzaklaşarak berata erişelim. Bu rahmet gecesinde, dargınlıkları, kırgınlıkları unutup, barışın, sağduyunun ve birlikte yaşama ahlakının egemen olduğu bir ülkeye ulaşmak adına gayret sarf edelim.” dedi.

Kur’an-ı Kerim’den ayet-i kerimelerin okunduğu, salavatların getirildiği, Mevlid’den bölümler ve ilahilerin yer aldığı kandil programları Giresunlu vatandaşları biraraya getirdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi