Elazığ Müftülüğü, İzzetpaşa Cami’sinde Berat Gecesi İdrak Edildi.

Elazığ Müftülüğü’nün organize ettiği Berat Gecesi Programı İzzetpaşa Camii’nde icra edildi. Detaylar haberde…

Elazığ Müftülüğü, İzzetpaşa Cami’sinde Berat Gecesi İdrak Edildi.
Yayınlama: 20.04.2019
545
A+
A-
Akşam namazından sonra başlayan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kandil programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mevlidi Şerif ile devam eden programda Elazığ Müftülüğü İlahi Korosu’nun söylediği ilahi ve kasideler huşu ile dinlendi.
Manevi duyguların semaya yükseldiği programda İl Müftüsü Yusuf SARIKAYA kısa bir sohbet yaptı. Yaklaşan Ramazan ayının habercisi olan Berat Gecesi’nin önemi üzerinde duran SARIKAYA; Mübarek gecelerin herkesin kendisini hesaba çekmesi ve tövbe etmesi için bir fırsat olduğunu ifade ederken, Allah’ın rahmetinden hiçbir zaman umut kesilmemesi gerektiğinin altını çizdi.
Berat gecenin kurtuluş, af ve arınma gecesi olduğunu belirten SARIKAYA; Devletimizin bekası, akan mazlum kanının durması ve Aziz Milletimizin birlik ve beraberliği için dua etti. SARIKAYA’nın yaptığı duaya cemaat hep birlikte “Amin” dedi. Kılınan yatsı namazı sonrasında İl Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından vatandaşlara süt ikramı yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi