Diyanet, FETÖ ve DEAŞ’e Karşı Din İstismarıyla Mücadele Semineri Ankara’da Yapıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Yüce Dinimiz İslam’ın Değer ve Kavramlarını İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadelesi Bütün Hızıyla Sürüyor.

Diyanet, FETÖ ve DEAŞ’e Karşı Din İstismarıyla Mücadele Semineri Ankara’da Yapıldı!
Yayınlama: 21.09.2018
692
A+
A-

19 Nisan 2018 tarihinde ülke genelinde başlatılan “Din İstismarıyla Mücadele Seminerleri”ne Ankara’da devam ediliyor. Başkent Ankara’nın 25 ilçesinde 20 Eylül 2018 tarihinde personele yönelik seminerler gerçekleştirildi.

Seminer programları, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili ve Üyeleri, Daire Başkanları, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanları, Diyanet İşleri Uzmanları, Başkanlık Müşavirleri, Başkanlık Vaizleri ve Başkanlık merkez teşkilatı personeli marifetiyle yürütülüyor.

Seminerlerde FETÖ ve DEAŞ özelinde din istismarının boyutları ve din istismarıyla mücadele yöntemleri anlatılıyor.

Ankara il ve ilçe müftülüklerine bağlı personelin tamamının katıldığı seminer programında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan FETÖ ve DEAŞ kitapçıkları da ücretsiz olarak dağıtıldı.

Din istismarıyla mücadele seminerleri Nisan, Mayıs ve Temmuz aylarında, Diyanet İşleri Başkanlığı personeline ve toplumun farklı kesimlerine yönelik olarak 80 il ve ilçelerinde gerçekleştirilmişti.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi