Din görevlileri maaşlarını depremzedelere bağışladı

Din görevlileri maaşlarını depremzedelere bağışladı
Yayınlama: 22.02.2023
187
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın maaş bağış çağrısına din görevlilerinin desteği sürüyor.

Deprem yaralarının sarılması için tüm imkanlarıyla sahada olan Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde “Türkiye İçin İyilik Vakti” sloganıyla yardım kampanyası yürütüyor.

Kampanya kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın maaş bağış çağrısına ise din görevlilerinin desteği sürüyor.

Eskişehir-Çifteler
Çifteler İlçe Müftüsü Cihan Eker, Şubat ayı maaşının tamamını depremden etkilenen vatandaşlar için bağışlayarak kampanyaya katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla deprem bölgesine ulaştırılması için Vakıf Görevlisi Cevdet Turan’a maaşını teslim eden Müftü Eker, “Deprem felaketinin yaşandığı bu zor günlerde milletçe dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Depremi yaşayan kardeşlerimiz deprem ile imtihan oldular ve imtihanları devam ediyor. Bizlerde kardeşlerimize karşı üzerimize düşen maddi manevi her türlü görevlerimiz ve sorumluluklarımız ile imtihan olmaktayız.” dedi.

Kayseri-Melikgazi
Melikgazi İlçe Müftülüğü din görevlisi Ömer Eğerci ve Yusuf Sarptaş, maaşlarını depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışladı.

Kampanya kapsamında Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Taşçıoğlu Kur’an Kursu Öğreticisi Ömer Eğerci iki maaşını, Mimarsinan Ebazer Camii İmam Hatibi Yusuf Sarptaş da bir maaşını bağışlayarak kampanyaya destek oldu.

Melikgazi İlçe Müftüsü ve TDV Melikgazi Şubesi Başkanı Dr. Emrah Kandemir, bağışlarından dolayı din görevlilerine teşekkür etti.

Kaynak: Diyanet Haber

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.