Çorum İl Müftülüğünden, “İmam Kavgası Köyü Böldü” Basın Açıklaması

Ulusal bir gazetede yer alan “İmam Kavgası Köyü Böldü” başlıklı haber üzerine Çorum İl Müftülüğünce yapılan Basın Açıklaması…

Çorum İl Müftülüğünden, “İmam Kavgası Köyü Böldü” Basın Açıklaması
Yayınlama: 06.09.2019
796
A+
A-

İlimiz Dodurga İlçesi Alpagut Köyü Cami’nde 23.10.2010 tarihinden bu yana görev yapan İmam-Hatip Yavuz Arslaner Müftülüğümüzün Nisan Ayı Nakil Sınavına müracaat etmiş ve sınav sonucunda İlimiz Osmancık İlçesi Koyunbaba Mahallesi Huzur Camii İmam-Hatipliğine atanmaya hak kazanmıştır.

12.06.2019 tarihinde nakil onayını tebellüğ ederek eski görev yerinden ayrılıp 17.06.2019 tarihinde yeni görev yerine başlamıştır.

Adı geçen personelin özlük dosyasının incelenmesi neticesinde gazete haberine konu olan olayla ilgili hakkında düzenlenmiş herhangi bir şikâyet ve soruşturma bulunmamaktadır.

Söz konusu köye Mecitözü İlçesi Yedigöz Köyü Camii İmam-Hatibi Yusuf Aksoy atanmış olup 09.08.2019 tarihinde görevine başlamış olup bu zaman zarfında ise kendi isteği ile Çorum Valiliği İl Özel İdaresine Kurumlar Arası Naklen Atanmak üzere müracaatta bulunmuştur. Atama işlemleri halen devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

T.C. Cumhurbaşkanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı
Çorum İl Müftülüğü

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.