Uşak Müftülüğü, Geçici Öğretici Mülakat Sınav İlanı!

İl ve İlçe Müftülüklerimiz Kur’an Kurslarında bayan geçici öğretici olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen şartları taşıyanlar arasından görevlendirme yapılacaktır.

Uşak Müftülüğü, Geçici Öğretici Mülakat Sınav İlanı!
Yayınlama: 26.03.2019
1.035
A+
A-

A – ARANAN ŞARTLAR :

  1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  2. Diyanet İşleri Başkanlığının ilgili yönetmeliklerinde ön görülen Din Hizmetleri Sınıfında çalışan personel için aranan ‘‘Ortak Nitelik” şartını taşımak.
  3. Kur an Kursu Öğreticiliği yapmaya engeli bulunmamak.
  4. 2018 KPSS (DHBT) sınavından 60 ve üzeri puan almış olmak.
  5. İmam-Hatip Lisesi veya üstü dini öğrenim mezunu olmak.
  6. Bayan olmak
  7. Sabıka Kaydı Bulunmamak (Kamu İçin)

B – BAŞVURU İŞLEMLERİ VE DEĞERLENDİRME :

  • İsteklilerin 03.2019 – 08.04.2019 tarihleri arasında mesai içersin de istenen belgelerle birlikte Ilımız Müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.
  • Görevlendirmeler 2018 KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri olanlar arasından İl Müftülük Sınav Kurulunca yapılacak mülakat sınavı neticesinde en yüksek puan alandan başlamak suretiyle sıralama üstesi yapılacaktır. Puanlar eşft olması durumunda KPSS (DHBT) puanı yüksek olana, hafız olana, eğitim düzeyi yüksek olana, doğum tarihi önce olana öncelik verilecektir.
  • KPSS (DHBT) sınavına girmiş fakat 60 ve üzeri puanı olmayanların sınava müracaat etmek istemeleri halinde bunların talepleri kabul edilecek, sınava tabi tutulacak ve başarı listeleri kendi aıalarında oluşturulacaktır. Ancak Müftülüğümüze müracaat eden KPSS (DHBT) sınavından 60 ve üzen puanı olan müracaatçının olmaması ya da müracaat olduğu halde yapılacak mülakatta başarılı sayılanların ihtiyacı karşılamaması veya tercihte bulunmamaları halinde bu grupta sınava girerek başarılı sayılanların görevlendirilmesi yapılabilecektir.
  • 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları içın3’üncü maddede belirtilen dini öğrenimden birine sahip olmakla birlikte çocuk gelişimi ve eğitimi alanıyla ilgili diplomaya veyal 9/01/2017 tarihinden önce çocuk gelişimi ve eğitimi alanıyla ilgili 296 saatlik sertifikaya sahip olmak 19/01/2017 tarihinden sonra çocuk gelişimi ve eğitimi alanıyla ilgili en az 380 saat ve üzeri sertifikaya sahip olmak
  • . Adaylaı sınava gelirken kimlik belgelerini yanında bulunduracaklardır. Kimlik belgesini yanında getirmeyen adaylar kesinlikle sınava alınmayacaktır.
  • Sınav işlemleri boyunca adayın beyanı esas alınacaktır. Gerçeğe aykırı belge ve beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi görevlendirme yapılması halinde de göı evle ilişiği kesilecek ve hakkında gerekli yasal işlemler gerçekleştirilecektir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.