Bilecik Müftülüğü, Mart Ayı Din Görevlileri Toplantısı!

2019 Mart Ay’ı Din Görevlileri Toplantısı, Bilecik Dursun Fakih İmam Hatip Orta Okulu Konferans salonunda yapıldı. Detaylar haberde…

Bilecik Müftülüğü, Mart Ayı Din Görevlileri Toplantısı!
Yayınlama: 20.03.2019
433
A+
A-

Toplantıya, Ertuğrul Gazi Camii Temel atma töreni için Bilecik’te bulunan, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı ve TDV. Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas Serenli’nin yanı sıra İl Müftüsü Necati Akkuş, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, toplantı gündemi okunarak personele bilgiler verildi ve İl Müftüsü Necati Akkuş Başkan Yardımcısı Sayın Osman Tıraşçı’ya Müftülük çalışmaları ve projeler hakkında brifing verdi. Daha sonra söz alan TDV. Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas Serenli TDV Şubesi çalışmaları hakkında müftülük personeline bilgilendirmelerde bulundu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Osman Tıraşçı; konuşmasında, mensubiyeti belirleyen ölçünün aidiyet Hz Allah’ın emrine muvafık olmasıdır, çok şükür ki bizler İslam dininin mensuplarıyız. Diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplantının ardından Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, TDV. Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas Serenli ve İl Müftüsü Necati Akkuş ile birlikte Osmanlı Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle ve öğreticilerle görüşen Başkan Yardımcısı Tıraşçı, öğrenci ve hocalarıyla sohbet etti, bilgi alışverişinde bulundu ve son olarak yeni açılan İl Müftülüğü ek hizmet binasını gezerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.