Bitlis Müftülüğü, 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları!

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MUSHAFLARI İNCELEME VE KIRAAT KURULUNCA 2019 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENECEK YARIŞMALAR

Bitlis Müftülüğü, 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları!
Yayınlama: 18.03.2019
581
A+
A-

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla, 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle erkek din görevlileri arasında XVL”Hafızlık” ve “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma”, kadın din görevlileri arasında XI. “Hafızlık” ve “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmaları ilgi onay gereği başkanlığımız koordinesinde gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla; ekte gönderilen yarışma şartnamesinin bütün personele imza karşılığı tebliğ edilmesi, duyuru metinlerinin müftülük ilan panolarına asılması, aylık mutat toplantıda konunun ayrıntılı bir şekilde bütün personele duyurulması ve yarışma programının uygulanmasında gereken iş birliğinin sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Dağıtım:

81 İl Valiliğine (İl Müftülüğü)

İlgili Valiliklere (Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü) İlgili Valiliklere (Eğitim Merkezi Müdürlüğü)

2019 YARIŞMALAR DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN!

2019 YARIŞMA ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYIN!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.