2023 MBSTS ye En Etkili Nasıl Hazırlanmalıyım?

Diyanet İşleri Başkanlığında kadrolu ve sözleşmeli imam hatipler, kur’an kursu öğreticileri ve müezzin kayyımlar girdiği mbsts ye en etki nasıl hazırlanmalı sorusunun cevabı haberimizde…

2023 MBSTS ye En Etkili Nasıl Hazırlanmalıyım?
Yayınlama: 13.12.2022
726
A+
A-

2023 MBSTS ye girecek DİB’de görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam ve Müezzinlerin aktif olarak görev yaptıkları için sınava hazırlanmak için çok fazla zaman ayıramıyorlar. Eğer görev yerinizi veya unvanınızı (imam iken uzman imam olmak gibi) değiştirmek, yurt dışı ve hac’da görevlendirilmek isterseniz bu sınava girmiş olmanız lazım. Dolayısı hali hazırda görev yapan din görevlilerimiz için bu sınav önem arz etmektedir.


MBSTS Hap Bilgi, Çoktan Seçmeli Sorular ve En Güncel Bilgiler İçin Instagram Hesabımızı Takip Edin, TIKLAYINIZ!


EN ETKİLİ VE KOLAY ŞEKİLDE MBSTS YE NASIL HAZIRLANILABİLİR?

Canlı UZEM tarafından Arif Köse, Burhan Karakışla ve Sümeyye Halıcı hocalarımız tarafından online (canlı) 120 ders saati anlatılacak kursumuz uzaktan eğitim yöntemiyle olacağı için Türkiye’nin her bölgesinden katılım sağlanabilecektir. Hocalarımızın PDF ders notu dökümanları uzaktan eğitim sisteminde dökümanlar kısmına yüklü olacaktır. İstediğiniz zaman erişim sağlayabileceksiniz. Ayrıca canlı ders sonrası en geç 2 iş günü içinde bant kaydı uzaktan eğitim sistemine yüklenecektir. Sınava kadar istediğiniz zaman, istediğiniz kadar izleyebileceksiniz.

2023 MBSTS CANLI DERS (BANT KAYDI) DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLA!

HOCALARIMIZIN ÖRNEK DERS ANLATIMI

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.