2024 MBSTS Sınavı Başvuru Tarihi Ne Zaman?

2024 MBSTS Sınavı Başvuru Tarihi Ne Zaman?
Yayınlama: 11.11.2023
65
A+
A-

2024 MBSTS Sınavı

2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS), Diyanet İşleri Başkanlığı kadrolarında görev yapmak isteyen veya mevcut görevlerini sürdüren personel için büyük önem arz etmektedir.

Bu sınav, adayların İslami ilimler alanındaki bilgi ve mesleki yeterliliklerini objektif bir şekilde değerlendirmeyi amaçlamakta ve aynı zamanda ileriye dönük personel terfi ve görevlendirmelerinde önemli bir kriter olarak kabul edilmektedir.ÖSYM’nin organize ettiği MBSTS, 09 Mart 2024 tarihinde yapılacaktır.

2024 MBSTS Sınavı Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Sınav için başvuruların 24 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki kritik pozisyonlara atanabilmek için bu sınavı başarıyla geçmek şarttır.

MBSTS’ye katılmayı planlayan adayların, başvuru sürecini kaçırmamaları ve sınav için gerekli tüm hazırlıkları zamanında yapmaları oldukça mühimdir. Sınavla ilgili en güncel bilgileri almak için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.