AÖF Ön Lisans İlahiyat Kayıt Yenileme Ne Zaman? Nasıl Yapılır?

2018-2019 Güz Dönemi AÖF Ön Lisans İlahiyat Kayıt Yenileme Ne Zaman? Ödemeler Nereden ve Hangi Bankalardan Yapılır? Nasıl Yapılır? Sorularınızın Tüm Cevabı Haberimizde..

AÖF Ön Lisans İlahiyat Kayıt Yenileme Ne Zaman? Nasıl Yapılır?
Yayınlama: 25.09.2018
2.074
A+
A-

Binlerce öğrencinin merakla araştırdığı AÖF kayıt yenileme işlemleri bugünün en çok sorgulanan konuları arasında yer alıyor. 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olarak eğitim hayatlarına devam etmek isteyen bireyler, AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? sorusunun yanıtını merak ediyor. AÖF’ün akademik takviminin geçtiğimiz günlerde belli olmasının ardından kayıt yenileme tarihleri de netleşti. AÖF kayıt yenileme tarihleri bugün itibari ile başladı ve adaylar gerekli işlemleri sağladığı taktirde öğrencilik hayatlarını sürdürebilecek. Peki, bu süreçte AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılacak? Harç ücreti hangi bankaya yatırılacak? İşte AÖF kayıt yenileme işlemleri hakkında merak edilen o detaylar…

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

2018-2019 eğitim öğretim dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri 24 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayıp 5 Ekim 2018 Cuma günü sona erecek.

AÖF kayıt yenileme işlemleri toplam 12 gün sürecek.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Öğrencilerin önce ders seçimi yapması, ardından kayıt ücretlerini bankaya ödemesi gerekiyor.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecek. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece seçtikleri dersleri değiştirebilecek.

Ödeme yapıldıktan sonra seçilen derslerde değişiklik gerçekleştirilemeyecek. Ders seçimi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacak.

Kayıt yenileme işlemleri, ders seçiminin tamamlanması ve ücret ödenmesiyle tamamlanmış olacak.

AÖF HARÇ ÜCRETİ NEREYE YATIRILACAK?

İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.

  • Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme
  • İnternet Bankacılığı ile Ödeme
  • ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
  • Mobil Bankacılık ile Ödeme

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mehmet salih Dursun dedi ki:

    AÖF Kaydımı yaptım parayı yatırdım ders seçimi yapmayı unuttum sınava giremedim 200 tl param boşa gitti. Nasıl olur?

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi